Best Auto Leo Iasi, Iaşi

Best Auto Leo Iasi
Niceman Nr. 4, In spate mag. LIDL (fost PLUS)
700031 Iaşi

Descriere

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit dupa incheierea unei colaborari si de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea serviciilor noastre de aceea ii punem la dispozitie o gama foarte variata de solutii practice. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu cursantii nostrii reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii serviciilor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania SC BEST AUTO LEO sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

 1. Consultanta
 2. Contact
 3. Legislatie
 4. Servicii

Profil lung
Suntem mereu dispusi sa raspundem oricaror solicitari din partea dumneavoastra ce fac referire la oferta noastra de servicii pentru atestare profesionala instructori auto, profesori legislatie, soferi A.D.R., soferi taxi, atestate transport marfa/persoane/agabaritic pentru soferi de tip CPC si CPI. Toate acestea au dus la obtinerea de catre cursantii nostri a unor rezultate foarte bune, care au facut inca o data dovada ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Societatea noastra este in continua dezvoltare pentru a putea raspunde cu promptitudine nevoilor clientilor nostri si de asemenea suntem in continua extindere, avand ca scop deschiderea mai multor filiale si in alte judete ale tarii. Dotarile tehnice si cei cinci lectori ai centrului nostru prin perseverenta si abilitati didactice excelente au reusit mereu sa ofere o pregatire cat mai completa si complexa a cursantilor.Dispunem de doua sali de curs dotate la standarde europene, iar personalul nostru este pregatit in mod constant in cadrul trainingurilor organizate de companie.
Cuvinte cheie:
Instructori Auto, Închirieri Auto, Asigurari medicale, Atestate Soferi, Atestat Taxi
Servicii
atestate auto profesionale, inchirieri masini industriale, asigurari auto, inchirieri auto, atestat de transport marfa, atestat de marfuri periculoase, atestat de marfuri agabaritice, manager de transport, profesori de legislatie, rca, asigurare de locuinte, asigurare medicala, asigurare de risc financiar, legalizari contracte de inchiriere, legalizari contracte de leasing, legalizari imputerniciri, infintare scoli de soferi
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Best Auto Leo Iasi apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Best Auto Leo Iasi!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter